Culinaire Kriebels

Eén streek – één prijs – tien toprestaurants

De tien leden van de Gastronomie in de Albrecht Rodenbachstreek zetten zich het volledige jaar in om hun klanten gastronomisch te verwennen. Dit blijven ze verder doen. Om de samenwerking en de collegialiteit die er bestaat tussen de verschillende zaken beklemtonen, pakken ze twee keer per jaar uit met een gezamenlijk initiatief: de culinaire kriebels’. Hiermee wilden ze aantonen dat met een aantal verse producten, meestal uit eigen streek, creatief kan gewerkt worden en dat tegen een aanvaardbare prijs. Elke chef verwerkt dezelfde ingrediënten in zijn typische stijl en dat levert heel zeker culinaire hoogstandjes in de verschillende restaurants.

Op vraag van klanten die graag alle restaurants ontdekken werd de succesformule verspreid over 10 vrijdagavonden.

Bij ‘Culinaire lentekriebels’ het accent vooral ligt op het afsluiten van de winter. Bij de ‘Culinaire herfstfestijnen’ wordt gemikt naar het wildseizoen.


gastro_full_vert