Herfstfestijnen

Menu Culinaire herfstfestijnen 2019 in het teken van Rodenbach en Cornet.

Op elf verschillende vrijdagavonden van 4 oktober tot en met 13 december 2019 krijg je de kans om de culinaire herfstfestijnen te ontdekken. De kwaliteit van de producten zorgt voor een schitterend palet van smaken, geuren en kleuren. Cornet en Rodenbach versterken het smaakpalet van één van de gerechten.

Aperitief met fijne delicatessen
~
Als voorgerecht een fantasie uit zoet- of zeewater
~
Het hoofdgerecht bestaat uit een creatie van de chef
met een eigen toets per restaurant
~
Een passend nagerecht
~
Koffie met versnaperingen
~
Aangepaste wijnen of aangepaste bieren en waters Bru of Spa

Cornet of Rodenbach worden gebruikt bij aperitief of één van de gerechten. Dit verschilt van restaurant tot restaurant.

 

€65 van aperitief tot en met koffie all-in
Reservatie gewenst in de deelnemende zaak van uw keuze

Data herfstfestijnen 2019

Klik op de naam van het restaurant en je wordt verbonden met de site van het restaurant van je keuze

Datum Website Telefoonnummer
vrijdag 4 oktober 2019 De Witte Merel 051 69 49 20
vrijdag 11 oktober 2019 Eethuis De Steeg 051 69 50 98
vrijdag 18 oktober 2019 Bistro Sint-Blasius 051 21 15 99
vrijdag 25 oktober 2019 Bistro Le Nord 051 25 15 90
vrijdag 1 november 2019 d’Hopfstee 051 25 10 78
vrijdag 8 november 2019 De Ooievaar 051 20 54 86
vrijdag 15 november 2019 Orchidee 051 21 17 23
vrijdag 22 november 2019 Epsom 051 20 25 10
vrijdag 29 november 2019 Ter Bos 051 24 65 70
vrijdag 6 december 2019 Ma Passion 051 69 83 18
vrijdag 13 december 2019 Tafel Madeleine 051 35 99 90