Lentekriebels

Menu Culinaire lentekriebels 2019 in het teken van Rodenbach of Cornet.

Culinair Lentekriebels worden stilaan een begrip in de regio groot-Roeselare. Op elf verschillende vrijdagavonden van 1 maart tot en met 17 mei 2019 krijg je de kans om de culinaire lentekriebels te ontdekken. De kwaliteit van de producten zorgt voor een schitterend palet van smaken, geuren en kleuren. Eén van de basisingrediënten wordt opnieuw ons eigen streekbier Rodenbach of Cornet.

 

Aperitief met fijne delicatessen
~
Als voorgerecht een fantasie uit zoet- of zeewater
~
Het hoofdgerecht bestaat uit een creatie van de chef
met een eigen toets per restaurant
~
Een winterafsluitertje
~
Koffie met versnaperingen
~
Aangepaste wijnen of aangepaste bieren  en waters Bru of Spa

~
Rodenbach of Cornet wordt verwerkt in het aperitief of één van de gerechten, volgens het restaurant

 

€65 van aperitief tot en met koffie all-in
Reservatie gewenst in de deelnemende zaak van uw keuze

Data lentekriebels 2019

Klik op de naam van het restaurant van je keuze en je komt op de website van het restaurant terecht.

Datum Website Telefoonnummer
vrijdag 01 maart 2019 De Witte Merel 051 69 49 20
vrijdag 08 maart 2019 Tafel Madeleine 051 35 99 90
vrijdag 15 maart 2019 Bistro Le Nord 051 25 15 90
vrijdag 22 maart  2019 Epsom 0498 30 49 40
vrijdag 05 april 2019 De Ooievaar 051 20 54 86
vrijdag 12 april 2019 Bistro Sint-Blasius 051 21 15 99
vrijdag 19 april d’Hofstee 051 25 10 78
vrijdag 26 april 2019 Ter Bos 051 24 65 70
vrijdag 03 mei 2019 Orchidee 051 21 17 23
vrijdag 10 mei 2019 Eethuis De Steeg 051 69 50 58
vrijdag 17 mei 2019  Ma Passion 051 69 83 18