Op acht verschillende vrijdagavonden van 7 oktober tot en met 2 december 2022 krijg je de kans om de culinaire herfstfestijnen te ontdekken. De kwaliteit van de producten zorgt voor een schitterend palet van smaken, geuren en kleuren. Cornet en Rodenbach versterken het smaakpalet van één van de gerechten.
Aperitief met fijne delicatessen
~
Als voorgerecht een fantasie uit zoet- of zeewater
~
Het hoofdgerecht bestaat uit een creatie van de chef
met een eigen toets per restaurant
~
Een passend nagerecht
~
Koffie met versnaperingen
~
Aangepaste wijnen of aangepaste bieren en waters Bru of Spa
Cornet of Rodenbach worden gebruikt bij aperitief of één van de gerechten. Dit verschilt van restaurant tot restaurant.
€70 van aperitief tot en met koffie all-in
Reservatie gewenst in de deelnemende zaak van uw keuze
Datum | Website | Telefoonnummer |
---|---|---|
vrijdag 7 oktober 2022 | Tafel Madeleine | 051 35 99 90 |
vrijdag 14 oktober 2022 | Suurplas | 051 24 24 67 |
vrijdag 21 oktober 2022 | De Ooievaar | 051 20 54 86 |
vrijdag 28 oktober 2022 | d’Hofstee | 051 25 10 78 |
vrijdag 4 november 2022 | Bistro Sint-Blasius | 051 21 15 99 |
vrijdag 18 november 2022 | Orchidee | 051 21 17 23 |
vrijdag 25 november 2022 | Eethuis De Steeg | 051 69 50 58 |
vrijdag 02 december 2022 | Ter Bos | 051 24 65 70 |