Culinaire Lentekriebels worden stilaan een begrip in de regio groot-Roeselare. De kwaliteit van de producten zorgt voor een schitterend palet van smaken, geuren en kleuren. Eén van de basisingrediënten wordt opnieuw ons eigen streekbier Rodenbach of Cornet.
Aperitief met fijne delicatessen
~
Als voorgerecht een fantasie uit zoet- of zeewater
~
Het hoofdgerecht bestaat uit een creatie van de chef
met een eigen toets per restaurant
~
Een winterafsluitertje
~
Koffie met versnaperingen
~
Aangepaste wijnen of aangepaste bieren en waters Bru of Spa
~
Rodenbach of Cornet wordt verwerkt in het aperitief of één van de gerechten, volgens het restaurant
€70 van aperitief tot en met koffie all-in
Reservatie gewenst in de deelnemende zaak van uw keuze
Datum | Restaurant | Telefoonnummer |
---|---|---|
25 maart 2022 | Tafel Madeleine | 051 35 99 90 |
01 april 2022 | Suurplas | 051 24 24 67 |
08 april 2022 | De Ooievaar | 051 20 54 86 |
22 april 2022 | d’Hofstee | 051 25 10 78 |
29 april 2022 | Orchidee | 051 21 17 23 |
06 mei 2022 | Eethuis De Steeg | 051 69 50 58 |
13 mei 2022 | Ter Bos | 051 24 65 70 |
20 mei 2022 | Bistro Sint-Blasius | 051 21 15 99 |