Culinaire Lentekriebels worden stilaan een begrip in de regio groot-Roeselare. De kwaliteit van de producten zorgt voor een schitterend palet van smaken, geuren en kleuren. Eén van de basisingrediënten wordt opnieuw ons eigen streekbier Rodenbach of Cornet.
Aperitief met fijne delicatessen
~
Als voorgerecht een fantasie uit zoet- of zeewater
~
Het hoofdgerecht bestaat uit een creatie van de chef
met een eigen toets per restaurant
~
Een winterafsluitertje
~
Koffie met versnaperingen
~
Aangepaste wijnen of aangepaste bieren en waters Bru of Spa
~
Rodenbach of Cornet wordt verwerkt in het aperitief of één van de gerechten, volgens het restaurant
€75 van aperitief tot en met koffie all-in
Reservatie gewenst in de deelnemende zaak van uw keuze
Datum | Restaurant | Telefoon |
---|---|---|
vrijdag 24 maart | Gastro Henri | 051 22 05 22 |
vrijdag 31 maart | Bistro Park Rodenbach |
0477 46 56 80 |
vrijdag 14 april | De Ooievaar | 051 20 54 86 |
vrijdag 21 april | Ter Bos | 051 24 65 70 |
vrijdag 28 april | Orchidee | 051 21 17 23 |
vrijdag 12 mei | Suurplas | 051 24 24 67 |
vrijdag 19 mei | Bistro Sint-Blasius | 051 21 15 99 |
vrijdag 26 mei | Eethuis De Steeg | 051 69 50 58 |