Over Ons

Elke week gastronomie bij GastroRSL

Zoals vroeger bieden ook dit jaar het kruim van de Roeselaarse restaurants een ruim assortiment van kwaliteitsproducten om duim en vingers af te likken. De leden van de GastroRSL blijven ijveren om uitstraling van het initiatief blijft iedereen verbazen. De zaakvoerders weten dat als je (h)eerlijke kwaliteit biedt er altijd een select publiek voor te vinden is.
Het opzet om in een sfeer van collegialiteit en vriendelijkheid de gasten gastronomisch te verwennen en dat in een gezonde concurrentiegeest blijft nog altijd het handelsmerk van de GastroRSL De deelnemende zaken staan borg voor een genieten voor het hele gezin.

De spelregels

Het voeren van promotie voor de Albrecht Rodenbachstreek staat nog altijd hoog in het vaandel. De organisatie probeert voor zichzelf een kwaliteitsnorm voorop te stellen. Alleen restaurants met een gastronomische kaart komen in aanmerking voor deelname. Pas beginnende restaurateurs komen pas na twee jaar activiteit in aanmerking om deel te nemen. Op die manier probeert de organisatie een begrip te blijven in de streek.
Collegialiteit primeert boven concurrentie. Alleen als restaurateurs zich met zijn allen inzetten voor een dergelijke onderneming kan succes gewaarborgd worden.
Kwaliteit troef: klanten verwennen met (h)eerlijke producten tegen een faire prijs.


Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig