Bistro Le Nord

Info

Karagiannis Dimitris – afgestudeerd aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde, gastvrouw Kelly en Chef Steven Hinnekens, heten u welkom in Bistro Le Nord.

Bistro Le Nord is een gezellig restaurant waar je de Frans-Belgische keuken proeft met een moderne toets.
Je krijgt er dagverse producten, bereid en gepresenteerd met oog voor detail.

Het gastronomische Chef’s Menu is een aanrader. ‘s Middags kan je er genieten van onze lunch. Bij mooi weer eet je hier zelfs met zicht op zee. In Roeselare, jawel.

Smakelijk!

Wij namen de zaak over van mijn ouders in 2009 en gaven het een nieuwe naam ‘Bistro Le Nord.’ alsook een nieuw interieur waar de Franse-Belgische keuken aan bod komt. Sindsdien zorgen wij voor ons eigen succesverhaal. Telkens dat ietsje meer… van bistro tot hospitality. Van eten tot slapen. Aan alles wordt gedacht.

Onze eyecatcher nu is onze BAR18 midden in ons restaurant. Met onze 18 zitplaatsen zorgen wij ervoor dat de mensen voor of na het diner nog kunnen genieten aan de bar. Ook voor de zakenmensen van onze B&B is dit nieuw element een heel leuk gegeven. Zo voelen ze zich heel welkom en kunnen ze hier van barfoods en bardrinks genieten.

Le Nord is ondertussen een compleet verhaal geworden in Roeselare. In 2015 verbouwden wij het pand naast de deur tot een luxe b&b met 3 themakamers. Dit was meteen een schot in de roos!

Foto

Contact

Noordstraat 217
8800 Roeselare

www.lenord.be
info@lenord.be

Tel: 051 25 15 90
Fax: 051 25 15 90


Covid-19 update: Lentekriebels 2021: update volgt later Covid-19 update: Lentekriebels 2021: update volgt later Covid-19 update: Lentekriebels 2021: update volgt later Covid-19 update: Lentekriebels 2021: update volgt later