Restaurant Orchidee

orchidee_logo

Info

In het ruim penthouse stijl restaurant, 36 m boven de zeespiegel kunnen gasten eerst in luie fauteuils van een aperitiefje genieten alvorens gastvrouw Nancy Dutry hen naar hun tafel brengt. Met een keuze uit meer dan tachtig steengoede Single Malt Whisky’s leer je ook de hobby van Chef Kris Blouwe kennen. Uiteraard kan je bij Restaurant Orchidee á la carte eten, maar ook het fijnproeversmenu is een niet te versmaden formule.

Elke maand opnieuw wordt dit gastronomisch menu uiterst zorgvuldig samengesteld, rekening houdend met het seizoen. Voor een fijnproeversmenu betaalt u 80 euro. Water en passende wijnen zijn inbegrepen. Tijdens de week- dagen serveren we ook een lunch á 30 euro of 40 euro met passende wijnen en waters.
Zaal Orchidee… voor al uw feesten.

Tevens biedt Restaurant Orchidee voor Uw banketten een alternatief in Zaal Orchidee een aparte locatie voor seminaries en feestelijke banketten met tuin en terras tot 80 personen. Voor seminaries, productvoorstellingen, bedrijfspresentaties en voordrachten is alle didactisch materiaal aanwezig.

Daarnaast verzorgen we ook graag uw feesten voor elke gelegenheid. Maak van uw feest een onvergetelijk moment in het unieke kader en stijlvolle decor van Zaal Orchidee. We bieden een ruime keuze aan formules. Neem vrijblijvend contact met ons op en uit de vele suggesties die wij aanbieden, kunt u een keuze maken volgens een vooropgesteld budget.

Foto

Contact

Zonnebloemstraat 27
8800 Roeselare
Heropbouwstraat 186
8800 Roeselare

www.restaurant-orchidee.be
info@restaurant-orchidee.be

Tel: 051 21 17 23
Fax: 051 26 85 28


Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL