Tafel Madeleine

Info

Mémé Madeleine, the godmother van het horecageslacht Degryse, beroemd o.a. om haar kroketjes van kalfszwezeriken inspireerde haar zonen Marc en Luc om het verhaal verder te schrijven in Feestzaal Park Rodenbach. Wie heeft daar allemaal genoten van de zalm met mousselinesaus?

Yves en Wim besloten om met Tafel 14 het verhaal verder te schrijven. De zin om een eigen zaak te bezitten, liet hun oog vallen op een pand in de Gasstraat 20 in Roeselare. In  geen tijd werd het gebouw na jarenlange leegstand omgetoverd tot het nieuwe Tafel Madeleine.

Voor stoofpotjes, een aantrekkelijke lunchmenu en een schitterende maandmenu kun je bij Tafel Madeleine terecht.  Dit alles kan rijkelijk geserveerd worden met uitstekende wijnen.

De rerenommeerde kroket van kalfszwezeriken en zalm met mousselinesaus vind je terug in het menu Madeleine.

Elke maandag-, dinsdag- , donderdag-, vrijdagmiddag dienen we een lunchmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en fruittaartje) op.

We serveren een wisselend maandmenu aan met dagverse producten.

De eerste verdieping werd omgetoverd tot Bar Alfons. Daar kun je napraten over de film, puur genieten van een drankje, …

In ons Fonduehuis Alfons op de eerste verdieping kan je terecht op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Foto

Contact

Gasstraat 20
8800 Roeselare

www.tafelmadeleine.be
tafelmadeleine@gmail.com

Tel: 051 35 99 90

Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL Je kan opnieuw reserveren bij de leden van GastroRSL