Tafel Madeleine

Info

Mémé Madeleine, the godmother van het horecageslacht Degryse, beroemd o.a. om haar kroketjes van kalfszwezeriken inspireerde haar zonen Marc en Luc om het verhaal verder te schrijven in Feestzaal Park Rodenbach. Wie heeft daar allemaal genoten van de zalm met mousselinesaus?

Yves en Wim besloten om met Tafel 14 het verhaal verder te schrijven. De zin om een eigen zaak te bezitten, liet hun oog vallen op een pand in de Gasstraat 20 in Roeselare. In  geen tijd werd het gebouw na jarenlange leegstand omgetoverd tot het nieuwe Tafel Madeleine.

Voor stoofpotjes, een aantrekkelijke lunchmenu en een schitterende maandmenu kun je bij Tafel Madeleine terecht.  Dit alles kan rijkelijk geserveerd worden met uitstekende wijnen.

De gerenommeerde kroket van kalfszwezeriken en zalm met mousselinesaus vind je terug in het menu Madeleine.

Lunchmenu? Uitgebreid tafelen? Allemaal mogelijkheden bij Tafel Madeleine. We serveren een wisselend maandmenu aan met dagverse producten.

Zin een lekkere fondue?

In ons Fonduehuis Alfons op de eerste verdieping kan je terecht op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Foto

Contact

Gasstraat 20
8800 Roeselare

www.tafelmadeleine.be
tafelmadeleine@gmail.com

Tel: 051 35 99 90

Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig Herfstfestijnen 2022: reserveer tijdig